Evaluaţi acest articol
(7 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Vineri, 14 septembrie, toate centrele de relaţii clienţi ale Engie România (fosta GDF Suez Energy România) vor fi închise, pentru că ziua de 14 septembrie este liberă pentru angajaţii companiei. De luni, 17 septembrie, se revine la programul normal.

Şi serviciul de call-center naţional (021.9366) va fi limitat la oferirea de informaţii generale, fără a fi posibilă consultarea unui analist al companiei.

Pentru intervenţiile în caz de urgenţă (miros sau scurgeri de gaze), clienţii Distrigaz Sud Reţele, filiala de distribuţie a Engie România, asigură permanenţa prin echipele sale la numărul unic de telefon 0219281.

Citit 1481 ori Ultima modificare Vineri, 14 Septembrie 2018 15:22

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro