Pentru dezmoşteniţii din Spania

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Iniţiativă umanitară la Madrid: În preajma sărbătorilor de Crăciun, Ambasada României la Madrid, în parteneriat cu Asociaţia Hispano-Română AMIRES şi ONG-ul "Proyecto Esperanza" şi cu sprijinul Asociaţiei Românilor din Comunitatea Madrid lansează o iniţiativă umanitară care îşi propune să aducă puţină bucurie unor copii români aflaţi în Spania în situaţii dificile.

Toţi cei care doresc să se alăture proiectului sunt invitaţi să contribuie la o colectă de hăinuţe, jucării şi dulciuri, destinate copiilor victimelor traficului de persoane, celor aflaţi în centre pentru minori neacompaniaţi, precum şi copiilor născuţi în centre penitenciare din Spania. Colecta va avea loc, vineri, 27 noiembrie, la orele 18:00, la sediul Ambasadei.

Românii din Ţara Bascilor: Asociaţia Rumania Euskadi Decebal din San Sebastian - Donostia/País  Vasco (Ţara Bascilor), asociaţie fără scop lucrativ, organizează în data de 1 decembrie "Ziua României".

Biblioteca din Borgaro Torinese: Asociaţia română „Dacia” din Borgaro Torinese organizează duminică, 15 noiembrie, de la ora 10.30, festivitatea de deschidere a unei secţiuni în limba română a Bibliotecii Orăşeneşti, situată în via Italia nr. 45.

Festival la Roma: Românii din capitala Italiei sunt invitaţi în perioada 16 - 18 noiembrie la un Festival de cinematografie românească, care va avea loc la Cinema Nuovo Olimpio din Roma.

Festivalul, cuprinzând unele dintre cele mai cunoscute filme româneşti ale perioadei postrevoluţionare este completat de o serie de manifestări dedicate împlinirii a douăzeci de ani de la căderea comunismului.

Citit 680 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.