Accident mortal cu maşina tatălui. Un tânăr de 20 de ani şi-a pierdut viaţa
Foto: Foto: GSDG

Accident mortal cu maşina tatălui. Un tânăr de 20 de ani şi-a pierdut viaţa
Evaluaţi acest articol
(13 voturi)

Tragicul eveniment s-a petrecut la puţin timp după miezul nopţii de marţi spre miercuri. Din câte se pare, tânărul aflat la volanul unei Dacii Logan ce aparţinea tatălui său, se deplasa pe strada Domnească, iar în zona Grădinii Publice a pierdut controlul volanului, maşina ieşind de pe carosabil. 

"Autoturismul condus de tânărul de 20 de ani se deplasa dinspre strada Barasarabiei către strada Radu Negru. În apropierea căminelor studenţeşti, şoferul a pierdut controlul volanului şi s-a izbit violent de un stâlp de iluminat. Şoferul a rămas încarcerat în maşină şi a fost nevoie de intervenţia echipajelor de uregenţă, care i-au acordat primul ajutor. El a fost transportat în stare gravă, de un echipaj SMURD, la Spitalul de Urgenţă, unde a decedat", a precizat cms. şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt a IPJ Galaţi. 

Poliţiştii rutieri urmează să stabilească circumstanţele în care tânărul aflat la volan a pierdut controlul direcţiei şi s-a izbit cu atâta violenţă de un stâlp aflat pe partea dreaptă a direcţiei de deplasare. Ei au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, dosar ce va fi, cel mai probabil, clasat la finalizarea cercetărilor. 

Citit 26709 ori Ultima modificare Miercuri, 19 Septembrie 2018 09:36

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.