Două persoane, rănite din cauza neatenţiei

Două persoane, rănite din cauza neatenţiei
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Neaprecierea corectă a distanţei regulamentare în trafic a fost cauza comună care a dus la producerea a două accidente rutiere în nordul judeţului, soldate cu tot atâtea victime.

Un prim eveniment a avut loc la Tecuci, şi a implicat trei autoturisme. Cel indicat ca răspunzător de impact a fost un şofer de 40 de ani, care nu a respectat distanţa faţă de autoturismul aflat în faţa sa şi l-a lovit, proiectându-l într-o altă maşină. În urma impactului, o tânără de 27 de ani, aflată la volanul celei de-a treia maşini, a fost rănită şi a ajuns la spital.

Pe mâinile medicilor a ajuns şi un bărbat de 48 de ani, rănit într-un accident la Matca. Bărbatul se afla într-o căruţă cu care se deplasa pe DJ 251 şi care a fost acroşată de un autotractor cu semiremorcă, condus de un basarabean de 43 de ani. Din câte se pare, impactul în urma căruia căruţaşul a fost rănit a fost posibil din cauză că şoferul, care a depăşit atelajul, nu a apreciat corect distanţa şi a acroşat vehiculul cu tracţiune animală la revenirea pe banda de mers.

În ambele cazuri, poliţiştii au deschis dosare penale.

Citit 2120 ori Ultima modificare Vineri, 28 Septembrie 2018 16:13

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.