Evaluaţi acest articol
(5 voturi)
1 comentariu

Aproximativ 8.500 de kilograme de deşeuri de echipamente electrice şi electronice au fost strânse de la gălăţeni, în perioada 13-20 octombrie, în cadrul unei acţiuni de informare şi colectare organizată de Asociația Română pentru Reciclare – RoRec și partenerul local Ecosal. 14 dintre participanții din Galați au fost şi norocoșii câștigători ai premiilor puse în joc la tombola organizată cu ocazia acțiunii.
Cetățenii care nu au participat la această acțiune de colectare și vor să scape de deșeurile electrice din casă sau de la birou pot suna gratuit la TelVerde 0800 444 800 - serviciul de colectare gratuit de la domiciliu, sediu de firmă sau instituție. Acesta este un serviciu permanent de care cetățenii din Galați pot beneficia, printr-un simplu apel. RoRec informează cetăţenii că asociaţia colectează orice aparat electric, electronic sau electrocasnic, baterii portabile şi industriale (non-auto), corpuri de iluminat sau tuburi fluorescente. Toate acestea intră în categoria DEEE și trebuie reciclate. Pe scurt, se colectează aproape tot ce se bagă în priză sau funcționează pe baterii.

Citit 1121 ori Ultima modificare Luni, 29 Octombrie 2018 18:18

1 comentariu

  • postat de Suparatu` Marți, 30 Octombrie 2018 11:51 109.166.132.*** Link la comentariu
    3
    4

    O aiureala, m-am dus la Casa de Cultura a Sindicatelor cu un televizor vechi (unde s-a scris ca se fac colectari), acolo nu era nici un fel de centru, nimeni nu avea habar de asa ceva, numai masini mici si mari parcate si un cort imens cu tot felul de produse in interiorul lui.....

    Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.