APEL UMANITAR | Ajută patru COPII să aibă un acoperiş în această iarnă!

APEL UMANITAR | Ajută patru COPII să aibă un acoperiş în această iarnă!
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

În prag de iarnă, o familie cu patru copii din satul Rădeşti a rămas fără acoperiş deasupra capului, după ce casa în care locuiau a ars din temelii, marțea aceasta. Neputând să rămână indiferentă în faţa necazului care s-a abătut peste familia Tufă, comunitatea locală s-a mobilizat cu scopul de a strânge cele necesare într-o astfel de situaţie şi de a începe ridicarea unei case noi.

Astfel, potrivit profesorului Cătălin Nicolae Porumb, dascăl la şcoala din localitate, Asociaţia „Rădeşteanca” a pus la punct organizarea unei colecte de haine pentru familia sinistrată. În a doua fază, „încercăm să adunăm materiale de construcţie şi banii necesari pentru construirea unei case noi, deoarece din cea veche nu a rămas nimic”, a scris, pe Facebook, profesorul Porumb.

Donaţiile se pot face în contul în lei al Asociaţiei „Rădeşteanca”, RO77UGBI0000152014020RON, deschis la Garanti Bank, cu specificaţia „pentru familia Tufă”. Un constructor s-a oferit deja să înceapă pro bono lucrările, astfel încât este nevoie doar de materialele de construcţie.

Citit 2971 ori Ultima modificare Duminică, 25 Iunie 2023 06:40

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.