Magie de lumini, Golan, Trooper şi Calancea la Universitate

Magie de lumini, Golan, Trooper şi Calancea la Universitate
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Universitatea „Dunărea de Jos” din Galaţi deschide Zilele Oraşului astăzi, 29 noiembrie, la ora 19,00, cu un eveniment unic „University by Night”. Faţada sediului central al Universităţii din strada Domnească nr. 47 va prinde viaţă sub efectele magice ale artistului vizual Pareidolia. De ambientul muzical se va ocupa Personna, în deschidere, şi, după ce atmosfera se va încinge, va urma concertul trupei Golan. Mihai, Iulian, Florian, Alex şi Ernesto şi-au dezvoltat un stil propriu caracterizat prin mixarea unei game largi de instrumente, atât live cât şi în producţiile din studio. Formată în 2014, trupa a avut una dintre cele mai rapide ascensiuni pe scena muzicii electronice româneşti, făcându-se remarcată prin stilul lor inconfundabil, reprezentat live cu măiestrie în peste 100 de concerte naţionale şi internaţionale.

Evenimentul este dedicat Centenarului, aşa că show-ul se va încheia cu o surpriză. Manifestarea este organizată de Serviciul de Relaţii Internaţionale şi Interinstituţionale, în cadrul activităţilor finanţate din Fondul pentru Finanţarea Situaţiilor Speciale, pentru studenţii internaţionali şi naţionali. 

Petrecerea va continua, în 30 noiembrie, tot de la ora 19,00, în acelaşi loc, în cadrul evenimentului „We Will Rock the Centenar”, cu un concert al celor de la Trooper România şi Alex Calancea Band, trupe ce nu mai nevoie de nicio prezentare. Intrarea este liberă în ambele seri.

Citit 1630 ori Ultima modificare Joi, 29 Noiembrie 2018 02:06

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.