Zeci de infractori, prinşi în trenuri şi gări

Zeci de infractori, prinşi în trenuri şi gări
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Aproape 400 de gări şi tot atâtea garnituri de tren au făcut obiectul verificărilor, în ultima săptămână, derulate de poliţiştii de la Transporturi din toată ţara. Bilanţul acţiunilor: peste o sută de infractori, dintre care jumătate prinşi în flagrant, au ajuns în custodia autorităţilor. Peste 220 de amenzi, pentru cele mai diverse încălcări ale legii, au fost aplicate, valoarea totală a acestora depăşind suma de 300.000 de lei. 

"Pe timpul acţiunilor desfăşurate pentru prevenirea și combaterea infracţionalităţii referitor la incidentele din transporturile feroviare, aeriene și navale, au fost întocmite 79 de dosare penale. Au fost depistate, în flagrant delict, 52 de persoane, în timp ce comiteau infracţiuni și identificate alte 55, cercetate în dosare penale rămase iniţial cu autor necunoscut. Au fost reţinute, pentru 24 de ore, cinci persoane, faţă de patru dintre acestea s-a dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile, iar faţă cea de-a cincea s-a luat măsura controlului judiciar pentru 60 de zile", se precizează în comunicatul Poliţiei Române. Poliţiştii au depistat zece persoane urmărite, opt minori fugiţi de acasă sau din centrele de plasament şi o persoană cu afecţiuni psihice, care a fost internată în spital. Patru a fost numărul contrabandiştilor de ţigări depistaţi în cele patru zile, acestora adăugându-li-se şi un deţinător de stupefiante, care a ajuns pe mâna ofiţerilor antidrog.

Citit 1484 ori Ultima modificare Duminică, 16 Decembrie 2018 17:26

1 comentariu

 • postat de s.d.
  Luni, 17 Decembrie 2018 19:25
  89.137.137.***
  Cei mai multi infractori sunt in gari, autogari, piete, targuri, concerte in aer liber, mall-uri, pacanele, baruri , aeroport, statii de autobuz, intre blocuri in cartiere.
  0
  3
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.