Târg de haine de epocă şi obiecte făcute manual, în premieră la Galaţi

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Târgul cu vânzare şi expoziţiile inedite de vintage (haine de epocă) şi hand made - obiecte, bijuterii făcute manual - se va deschide pentru prima dată la Galaţi, în perioada 3-5 decembrie, începând cu ora 12.00, în fiecare zi, la «Scena Cafe» (fosta discotecă Max, de lângă Casa de Cultură a Sindicatelor).

Organizatori sunt scriitoarea Angela Baciu şi artista decoratoare Constance Vintilă, în parteneriat cu Casa de Cultură a Sindicatelor.

La acest târg puteţi vinde, cumpăra sau doar privi haine vechi, dar frumoase, de epocă, bijuterii şi articole deco, dar puteţi prezenta şi obiecte din vremea bunicii, scoase din podul casei. Expozanţii vor primi pentru etalarea obiectelor o masă şi un scaun special amenajate pentru acest târg.

Vizitatorii pasionaţi de hainele vintage, retro şi obiecte hand-made îşi pot lua o pauză de relaxare şi se pot delecta privind obiectele expuse.

Cei ce doresc să se înscrie pentru a participa la acest târg cu obiecte de vânzare (cât şi pentru alte informaţii) o pot face la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., persoană de contact Constance Vintilă.

Citit 1673 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.