Primarul se întoarce!

Primarul se întoarce!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Potrivit viceprimarului Nicuşor Ciumacenco, primarul Dumitru Nicolae va reveni, săptămâna viitoare, la treabă *

După cum se ştie, primarul municipiului Galaţi, Dumitru Nicolae, a absentat în ultima perioadă, din motive de sănătate. Vestea bună este că săptămâna viitoare, marţi sau miercuri, primarul Dumitru Nicolae va fi „apt combatant” cum îi place să spună, pentru a aprinde luminiţele de Crăciun ale bradului, acţiune planificată pentru ziua de 9 decembrie.

Vestea cea bună ne-a dat-o viceprimarul Nicuşor Ciumacenco, cel care a tot suplinit, în acest an, mai multe responsabilităţi ale edilului, printre care şi audienţele.

Astfel, audienţele pe care Dumitru Nicolae le-a ţinut, fără întrerupere, săptămânal, timp de opt ani şi jumătate, au fost susţinute de viceprimarul Ciumacenco, în perioada în care edilul a avut probleme de sănătate.

Din cauza volumului mare de lucru, audienţele nu s-au mai ţinut în fiecare miercuri, ci o dată pe lună, ne-a spus vicele:

„Numărul de persoane nu s-a modificat, nu a crescut; în general, se prezintă tot în jur de 80-90 de persoane pe lună, cam câte se prezentau şi când erau audienţe în fiecare săptămână”.

Şi tot viceprimarul a mai venit cu o veste bună: şi secretarul general al primăriei, Grigore Matei, care, tot din motive de sănătate, lipseşte de la birou de aproape o lună şi jumătate, va reveni la treabă, „…cel mai probabil de la 1 ianuarie 2010”.

În locul său, cât lipseşte, se află directorul Serviciului Juridic, Cătălin Buşilă, cel care a preluat toate atribuţiunile lui Matei – de la audienţe la pregătirea hotărârilor de Consiliu Local.

Citit 1197 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.