Decoraţiunile hibernale, scoase de pe stâlpi
Foto: Iulia Kelt

Decoraţiunile hibernale, scoase de pe stâlpi
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

A început despodobirea oraşului. Marți, 8 ianuarie 2019, pe bulevardul Marii Uniri, o echipă a societăţii Ilnic Electric demonta şi strângea ornamentele de iluminat festiv de pe stâlpi, acţiune care va continua în tot oraşul.

Aşa cum aţi putut citi în ziarul „Viaţa liberă”, Primăria municipiului Galaţi a încheiat un acord-cadru nu doar pentru închirierea, montarea-demontarea instalaţiilor şi echipamentelor de iluminat festiv, ci şi pentru realizarea unui "concept tehnico-artistic personalizat" al beculeţelor care au împodobit urbea de la zilele municipiului, din noiembrie, de Ziua Naţională a României, de Crăciun, Revelion, şi care îl vor împodobi şi de Paşti 2019.

Valoarea maximă a acestui acord-cadru este de 3.171.449 de lei cu TVA, adică aproape 700.000 de euro, dar rămâne de văzut care va fi factura pe care o va plăti municipalitatea pentru serviciile prestate în sezonul de iarnă.

Reamintim, criteriul de atribuire a contractului a fost cel mai bun raport calitate-preţ. Echipamentele şi instalaţiile de iluminat festiv alese de către Primărie în urma prezentării simulărilor, asigurându-se mentenanţa 7/7 zile, 24/24 h, cu personal specializat, pe toată perioada de funcţionare [detalii]

Citit 1202 ori Ultima modificare Marți, 08 Ianuarie 2019 19:52

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.