Cine deszăpezeşte drumurile judeţene

Cine deszăpezeşte drumurile judeţene

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)
1 comentariu

După ce licitaţia organizată pentru prevenirea şi combaterea lunecuşului şi a înzăpezirii pe drumurile judeţene, pentru iarna 2018-2020, a fost anulată, Consiliul Judeţean a găsit soluţia de deszăpezire.

Potrivit datelor din Sistemul electronic de achiziţii publice, ca şi în anii trecuţi, autorităţile judeţene au încheiat, prin negociere fără publicare prealabilă, un contract în valoare de 3,1 milioane de lei cu TVA cu firma Lemacons SRL. Durata contractului este de trei luni, de la 1 ianuarie până pe 31 martie 2019. Consiliul Judeţean explică de ce a apelat la negociere: la licitaţia organizată nu a fost depusă nicio ofertă. Reamintim că valoarea totală estimată a contractului a fost de peste 7,7 milioane de lei cu TVA, iar criteriul de atribuire "cel mai bun raport calitate-preţ". Caietul de sarcini prevedea: aprovizionare cu material antiderapant, combatere polei, deszăpezire mecanică, dar şi informări privind starea drumurilor. Cert este că nu e prima iarnă în care Consiliul Judeţean nu reuşeşte să finalizeze o licitaţie pentru deszăpezirea drumurilor judeţene.

Citit 1367 ori Ultima modificare Marți, 08 Ianuarie 2019 18:26

1 comentariu

  • postat de Taranu Taran Miercuri, 09 Ianuarie 2019 08:06 93.122.251.*** Link la comentariu
    0
    3

    Pana acum nu a fost probleme din cate stiu eu pe drumurile judetene (242 C , 242 B si 242 A) din zona orasului Beresti si satul Plesa (comuna Beresti Meria) , cand a fost polei in luna decembrie am vazut ca a fost material antiderapant , ... Felicitari ! Trebuie sa multumim atunci cand se face treaba buna si sa criticam cand nu se face , asa vom PROGRESA . Ei (CJG , Primarii , ...) sunt in slujba cetatenilor platiti bine din bani nostri publici .

    Raportează

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro