Bătaia schimbă cursul istoriei

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Un tânăr de 18 ani din Jorăşti a ajuns la Urgenţe, miercuri seara, într-o stare nu tocmai de invidiat. El îşi aminteşte că era cu familia acasă la un cumnat,  când au dat năvală peste ei vreo „şapte-opt-nouă” indivizi, puşi pe scandal.

„Ne judecăm cu ei, pentru că mai demult veniseră să fure. Şi noi i-am dat în gât pentru asta. Acum veniseră să ne bată”.

„Au dat în mine, iar lui frate-meu i-au dat câteva pe spinare, dar atât. El n-a rămas la spital”, povesteşte băiatul, internat acum în secţia de Chirurgie Toracică a Spitalului Clinic de Urgenţă Galaţi. Băiatul s-a ales cu răni la cap şi picioare, dar şi cu leziuni toracice. 

Poliţia nu-i confirmă însă varianta: „Atât tânărul, cât şi cumnatul său sunt cercetaţi, alături de alte persoane, în mai multe dosare de violare de domiciliu. Ieri au avut înfăţişare la Târgu Bujor, unde s-au întâlnit cu cealaltă parte implicată în proces”.

„Ulterior, tânărul a mers acasă la respectivele persoane şi le-a ameninţat. Una dintre acele persoane l-a urmărit pe tânărul internat acum în spital”.

„Au avut o dispută verbală în faţa porţii tânărului de 18 ani, dispută care a degenerat în violenţă. Totul s-a petrecut în faţa porţii, nu la domiciliul cumnatului tânărului”, a precizat Cristina Tatulici, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Galaţi.

Obosit după o noapte atât de plină de evenimente, o fi uitat şi el cine violase domiciliul cui. A spus însă şi nişte adevăruri: e vorba despre un proces, cineva chiar a intrat în casa altcuiva, iar el a luat bătaie. În ordinea asta.

A spus el ceva, dar a lăsat deoparte  cam toate amănuntele esenţiale. Ce, dumneavoastră nu v-aţi prefăcut niciodată că nu vă mai amintiţi ceva?

Citit 849 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.