Tradiţii de Crăciun

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Premiu pentru coproducţie: „Nuntă în Basarabia", cel de-al doilea lungmetraj semnat de regizorul Nap Toader (Napoleon Helmis), coproducţie România, Republica Moldova şi Luxemburg, a câştigat Premiul Special al Juriului la Tallin Black Nights Film Festival din Estonia.

* Concert de Crăciun în Canada: Ansamblul vocal românesc Gloria invita publicul român din Montreal la un concert special de Crăciun, care se va desfăşura într-un decor de excepţie, la Chapelle Notre-Dame-de-Bon-Secours din Montreal, pe data de 18 decembrie, de la ora 19:30.

* Asociaţia Femeilor din Toronto: Asociaţia Creştină a Femeilor Românce din Toronto invită  familiile de români din Canada să ia parte sâmbătă, 12 decembrie, începând cu ora 17:30, la Fairview Library, Toronto, la o seară dedicată Crăciunului.

* Sărbătoarea Pomului la Londra: Ambasada României la Londra va organiza sâmbătă, 12 decembrie, de la ora 13.00, la sediul din 1 Belgrave Square, sărbătoarea Pomului de Crăciun.

* Concert extraordinar de jazz la Roma: Vineri, 11 decembrie, de la ora 20,30, Sala de Conferinţe de la Accademia di Romania, va fi locul de derulare al unui concert extraordinar de jazz al Maestrului Enrico Pieranunzi, intitulat „Pentru Loredana".

* Recital de poezie: Parohia ortodoxă română "Toţi Sfinţii" din Toronto, păstorită de părintele Ioan Pop, anunţă organizarea miercuri, 16 decembrie, a unui recital de poezie In memoriam eroilor Revoluţiei Romane din Decembrie 1989 susţinut de Flavia Cosma.

* Expoziţie de icoane şi de goblenuri: Consulatul General al României la Seghedin, Ungaria, Autoguvernarea Românilor din Macau şi Autoconducerea Românilor din Seghedin organizează joi, 10 decembrie, la sediul consulatului, vernisajul expoziţiei de icoane realizate de Katalin şi Cosmin Pop şi de goblenuri realizate de Anca Butar.

* Cântece şi tradiţii româneşti în Strasbourg: Biserica „Saint-Pierre le Jeune” din Strasbourg va găzdui astăzi, 8 decembrie, de la ora 20:00, un spectacol de cântece şi tradiţii româneşti de Crăciun.

Citit 789 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.