S-a lovit cu capul de uşa troleului

S-a lovit cu capul de uşa troleului
Evaluaţi acest articol
(13 voturi)

Un accident foarte ciudat a avut loc ieri, la Parfumul Teilor. Un bărbat, în vârstă de 60 de ani, a ajuns la spital după ce s-a lovit de un troleibuz, condus de un şofer în vârstă de 58 de ani.

Accidentul, care ar fi demn de un film de comedie, a avut loc în zona fostei treceri de pietoni, după ce gălăţeanul în vârstă de 60 de ani a vrut să traverseze strada prin loc nepermis. Mai grav este faptul că bărbatul a încercat să traverseze în ciuda faptului că prin faţa sa trecea troleul, lovindu-se cu capul de uşa din mijloc a vehiculului. Martorii la eveniment povestesc că bărbatul emana o puternică halenă alcoolică şi că a devenit recalcitrant imediat după incident. „Troleul nu avea viteză şi circula regulamentar. Domnul respectiv, cred, şi-a pierdut echilibrul şi s-a lovit de troleu. Mirosea foarte tare a alcool şi a fost urcat cu greu în ambulanţă”, ne-a povestit o doamnă care se afla în mijlocul de transport în comun în momentul accidentului.

Povestea este confirmată şi de poliţiştii gălăţeni, care au fost chemaţi la faţa locului. „Un bărbat a vrut să traverseze prin loc nepermis şi fără să se asigure şi s-a lovit de uşa din mijloc a troleibuzului. A fost preluat de o ambulanţă şi transportat la spital pentru investigaţii suplimentare. Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ. Pietonului urmează să îi fie prelevate probe biologice la unitatea medicală”, ne-a explicat cms. şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Poliţiştii gălăţeni au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi continuă cercetările în acest caz.

Citit 3395 ori Ultima modificare Joi, 07 Februarie 2019 16:08

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.