Consoarta l-a snopit suav, cu ghioagă de fag!

Consoarta l-a snopit suav, cu ghioagă de fag!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* O femeie din Griviţa s-a crezut prinţesă războinică zilele trecute, atunci când a pus mâna pe par şi şi-a tocat bărbatul în bătaie * Altă dată câştiga el războaiele conjugale * Uite-aşa se-ntoarce roata … *

Dacă vă spunem că în căsniciile multora dintre gălăţeni se mai lasă şi cu câte-o bătaie, n-o să vi se pară mare lucru! Când însă bătaia e administrată cu parul şi nu de către soţ, ci de către soţie, lucrurile se mai schimbă întrucâtva. Ieri, în secţia de Neurochirurgie a Spitalului Clinic de Urgenţă Galaţi  îşi purta suferinţele Tache Momoloacă, de 51 de ani.

„M-a bătut soţia”, recunoaşte omul. Cu greu reuşeşte să ne spună că el de fapt nici nu e însurat cu acte şi că, deh, o mai plesneşte şi el, din când în când.

„Odată mi-a spart şi geamurile, că ea bea mult şi mi-a rupt tot prin casă. Am fost nevoit să fug”, mai spune bărbatul, amintindu-şi despre isprăvile concubinei cu 13 ani mai tânără decât el.

Diferenţa contează

„A fost internat un domn de 51 de ani, tocat cu lemn de fag – o bucată zdravănă mânuită de nevasta cu 13 ani mai tânără. Domnul care a poftit la prospătură n-a ţinut cont că această diferenţă de vârstă nu se manifestă numai în cazul scârbavnicului mădular, ci şi în forţa fizică propriu zisă”.

„Acum are timp, în patul de spital, să se gândească la faptul că cuvintele năpastă şi nenorocire sunt toate de genul feminin”, a declarat purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic de Urgenţă Galaţi.

Bărbatul n-a depus plângere le Poliţie şi nici nu şi-a exprimat intenţia de a o face în viitorul apropiat, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Poliţiei Judeţene Galaţi, Cristina Tatulici.

Se pare că astfel de bătăi au mai avut loc în casa celor doi şi că, de regulă, câştigă cel pe care beţia l-a toropit mai puţin. Ştiu nevestele de ce îşi sfătuiasc soţii să nu vină beţi pulbere acasă. În caz contrar, vedeţi ce se poarte întâmpla!

Citit 1239 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.