Concurs internaţional de dans la Galaţi

Concurs internaţional de dans la Galaţi
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Cea de-a cincea ediţie a Concursului internaţional de dans „The Pit” va avea loc în Galaţi la ES CO BAR Pub, sâmbătă, de la 18,00. Juriul este format din campionul mondial din 2018 la dans electro, Goku din Franţa, vicecampionul mondial din 2018 la dans electro, Nico din Italia, şi Celzidor, multiplu campion al României la dans electro, membru al trupei „Keep The Vibe Alive”, trupă ce a ajuns în semifinală la „Românii Au Talent” – Sezonul 3.

Concursul este recunoscut la nivel internaţional de toţi dansatorii electro şi hip-hop, dar şi de iubitorii acestor stiluri. În ziua concursului, de la ora 10,00, Goku va susţine un workshop la Casa de Cultură a Studenţilor, iar la ora 13,00 se va desfăşura un casting pentru tinere talente ce pot dansa în sute de hoteluri de pe insulele greceşti, acest casting fiind parte a evenimentului.

Concursul va fi presărat cu momente artistice surpriză, iar pe 24 februarie, Celzidor va ține un workshop de dans electro la Casa de Cultură a Studenţilor, de la ora 16,00. În competiţie s-au înscris şi dansatori din afara României. Evenimentul este organizat de Nazare Viorel-Florin, în colaborare cu Unity Squad.

Citit 2008 ori Ultima modificare Joi, 21 Februarie 2019 17:59

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.