Evaluaţi acest articol
(10 voturi)
3 comentarii

Primăria municipiului Galaţi a scos la bătaie un contract în valoare de 8.403,36 de lei fără TVA, adică peste 1.787 de euro, pentru realizarea a două videoclipuri de câte 45 de secunde, care să promoveze utilizarea mijloacelor de transport urban în comun. Pentru gălăţenii care aşteaptă în van mijloacele de transport în comun, care nu mai ajung la ora stabilită pentru că au cedat pe traseu, pentru cetăţenii care au fost nevoiţi să împingă un troleibuz vechi, rămas în drum, ca şi pentru cei care au parte la fiecare călătorie de murdărie, disconfort, înghesuială şi mirosuri urâte, o asemenea achiziţie pare absurdă. Unde mai pui că, pentru spoturi, se cer rezoluţie şi sunet stereo de cea mai bună calitate, dar şi subtitrare!

Potrivit caietului de sarcini de pe portalul administraţiei locale, realizarea spoturilor este obligatorie în cadrul achiziţiei celor 17 troleibuze noi, pentru care Primăria a câştigat finanţare europeană retrospectivă. De altfel, materialele video trebuie să fie elaborate conform prevederilor Manualului de Identitate Vizuală pentru Programul Operaţional Regional 2014-2020. Criteriul de atribuire a contractului este preţul cel mai scăzut, iar producţiile trebuie livrate în maximum zece zile de la semnarea contractului.

Abia aşteptăm să le vedem!

Citit 2737 ori Ultima modificare Joi, 07 Martie 2019 00:04

3 comentarii

 • postat de Eu Joi, 07 Martie 2019 07:54 5.2.205.*** Link la comentariu
  0
  4

  Pai sunt de acord cu Arronax, la ce jeguri de autobuze sunt...Pai sa vezi autobuz stationand si acul de la viteozometru sare de la 0-40 km/h fara sa faca un 1 cm, mie mi se pare atentat la siguranta publica...Numai zic de alti sensori normali din autobuze care nu functioneaza de regula....

  Raportează
 • postat de Arronax Miercuri, 06 Martie 2019 21:18 188.24.209.*** Link la comentariu
  3
  9

  Care mijloace de transport?Ca doar troleele sunt noi si demne de a fi numite autobuze normale.Restul,sunt vechituri SH bune de casare,sincer acum.Mai bine facea videoclipul dupa ce aduceau autobuzele alea noi.nu acum.In Galati transportul in comun e la fel ca in baile publice,murdar,vechi,urat mirositor,nimeni nu le ingrijeste oare?
  ADUCETI AUTOBUZELE ALEA NOI ODATA ca ne-am saturat sa fim batjcoriti mergand cu ultimul nivel de calitate.

  Raportează
 • postat de Oare studentii nu puteau face ? Miercuri, 06 Martie 2019 19:41 86.125.62.*** Link la comentariu
  2
  9

  Intr-o colaborare cu un fotograf si o facultate cu profil informatic se puteau rezolva videoclipurile la un pret mai mic. Este doar o opinie personala.

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.