22 martie – Ziua Mondială a Apei

22 martie – Ziua Mondială a Apei

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

În acest an, Organizația Națiunilor Unite a lansat, cu ocazia Zilei Mondiale a Apei, care se sărbătoreşte pe 22 martie, campania „Apă pentru toți. Nu lăsăm pe nimeni în urmă”. Scopul acestei campanii este acela de conştientizare că accesul la apă reprezintă pilonul de bază al sănătății publice și că, prin urmare, apa este esențială pentru dezvoltarea durabilă și pentru o lume stabilă și prosperă.

Administrația Bazinală de Apă Prut-Bârlad prin Sistemul de Gospodărire a Apelor Galați organizează, în aceste zile, acțiuni de prezentare a importanței apei în şcolile din judeţul Galați, vizite cu elevi în laboratorul SGA Galați, cu prezentarea unor experimente demonstrative, prezentări ale sistemului informațional și a modului de intervenție în cazul inundațiilor sau poluărilor accidentale, prezentări ale lucrărilor hidrotehnice din administrarea SGA Galați.

Citit 324 ori Ultima modificare Miercuri, 20 Martie 2019 20:11

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro