Ora Pământului va fi marcată şi la Galaţi

Ora Pământului va fi marcată şi la Galaţi
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Sâmbătă, 30 martie 2019, ora 20,30, la Foişorul de pe Faleza Superioară a Dunării, membrii Clubului TADS (Tineri Activi pentru Deltă şi Sturioni) din Liceul Teoretic “ Emil Racoviţă ” Galaţi, sprijiniţi de WWF România, îi aşteaptă pe toţi cei interesaţi să celebreze Ora Pământului sub cerul liber, la lumina lumânărilor. Participanții vor avea parte şi de câteva surprize, pregătite împreună cu micuţii talentaţi de la Palatul Copiilor Galaţi.

De asemenea, Agenţia pentru Protecţia Mediului Galaţi desfăşoară campania "Acum este momentul să acţionăm". Instituția îndeamnă atât cetăţenii, cât şi instituţiile publice şi companiile private din Galaţi, să fie alături de comunitatea globală, printr-o contribuţie simbolică, aceea de a stinge voluntar lumina în locuinţele proprii, în clădirile în care îşi desfăşoară activitatea, precum şi iluminatul ambiental sau arhitectural la clădirile pe care le deţin, între orele 20,30 şi 21,30.

Ora Pământului este un eveniment internaţional, organizat în ultima sâmbătă a lunii martie a fiecărui an şi are drept scop sensibilizarea utilizatorilor de energie electrică faţă de problema dioxidului de carbon emis în atmosferă la producerea energiei electrice.

Citit 1112 ori Ultima modificare Joi, 28 Martie 2019 18:39

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.