PROGNOZA METEO | Cum va fi vremea, luni, la Galați

PROGNOZA METEO | Cum va fi vremea, luni, la Galați

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Luni, 15 aprilie 2019, potrivit meteorologilor, va fi înnorat, fiind preconizate precipitații, în special după-amiază. Temperatura va atinge valoarea maximă de 13 grade Celsius, iar pe timpul nopții, mercurul în termometre va coborî până la circa 6 grade Celsius. Sunt șanse de precipitații de circa 50 la sută. Vântul va atinge o viteză de până la 22 kilometri pe oră. Presiunea atmosferică va oscila în jurul valorii de 764 mm coloană de mercur, iar umiditatea nu va depăși valoarea de 69 la sută. (Informaţii preluate din surse online)

Citit 1519 ori Ultima modificare Duminică, 14 Aprilie 2019 17:06

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro