Fără permise, au rupt gardurile

Fără permise, au rupt gardurile
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Lipsa permisului de conducere poate dăuna grav cazierului, sănătăţii, dar şi gardurilor! Doi bărbaţi din judeţul Galaţi au provocat pagube materiale după ce s-au apucat să conducă vehicule pe care nu erau în stare să le controleze.

Un prim incident s-a petrecut la Brăneşti, avându-l ca protagonist pe un bărbat de 40 de ani, aflat la volanul unei maşini. Ajuns la intersecţia unui drum comunal cu DN 26, omul a văzut apropiindu-se un echipaj de poliţie şi, vrând să evite întâlnirea, a încercat să fugă, dând în marşarier, cu toată viteza. Nu avea însă îndemânarea necesară şi a intrat direct în gardul unei case, pe care l-a pus la pământ, pe o distanţă de 15 metri. A fost ajuns imediat din urmă de poliţişti, care au aflat motivul tentativei de fugă, dar şi al prăpădului pe care l-a făcut şoferul: acesta nu deţinea permis, fapt care i-a atras un dosar penal.

Pentru acelaşi motiv este anchetat şi un tânăr de 18 ani din Vârlezi, care şi-a încercat norocul pe o motocicletă. În timp ce se plimba pe DJ 242, a pierdut controlul vehiculului şi a intrat într-un gard de beton. Tânărul a fost rănit în urma ciocnirii cu zidul şi a avut nevoie de îngrijiri medicale. Poliţiştii au aflat că nu deţine permis de conducere, motiv pentru care îl cercetază penal.

Citit 1473 ori Ultima modificare Luni, 22 Aprilie 2019 17:24

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.