Jurnaliştii, competitori cu pistolul în mână

Jurnaliştii, competitori cu pistolul în mână

Jurnaliştii nu au avut milă de ţintele Poliţiei locale Iulia Kelt
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

174 de angajaţi din cadrul structurilor MAI şi MapN participă zilele acestea la „Cupa Poliţiei Locale”, manifestare care marchează ziua de 21 mai, zi când la nivel național se sărbătoreşte Ziua Poliţiei Locale. Ajunsă la a VI – a ediţie, „Cupa Poliţiei Locale” reuneşte în acest an întreceri sportive la şase discipline (tir, şah, tenis de masă, atletism, fotbal, pescuit).

În 2019 au răspuns la invitaţia Poliţiei Locale Galaţi reprezentanţii mai multor structuri. Printre acestea se numără: Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Galaţi, Poliţia Municipiului Galaţi, Penitenciarul Galaţi, Serviciul Teritorial al Poliţiei de Frontieră, Sectorul Poliţiei de Frontieră, Serviciul şi Centrul pentru Imigrări, UM 02130, UM 01551, UM 01552, Centrul Secundar de Instruire pentru Luptă „Smârdan”, Secţia Regională de Poliţie Transporturi şi Sectorul Poliţiei de Frontieră Galaţi.

Tot în cadrul manifestărilor care preced Ziua Poliţiei Locale, joi, jurnaliştii gălăţeni au fost invitaţi la sediul Poliţiei Locale pentru a participa la Cupa Presei la Tir. Astfel, mai mulţi jurnalişti au înlocuit condeiele cu pistoalele şi au luat la ochi ţintele din poligonul instituţiei gazdă. Chiar dacă unii se afla pentru prima oară în faţa ţintei, toţi cei prezenţi şi-au demonstrat măiestria în mânuitul pistolului. La fete, echipa Vieţii libere a obţinut două locuri pe podium, prin Sonia Baciu (locul I) şi Elena Govaert (locul III). Locul al doilea la fete a fost ocupat de Alina Brandabur, corespondent TVR.

La băieţi, pe primul loc s-a clasat colegul nostru Ovidiu Amălinei, urmat de corespondentul Agerpres, Dan Paic. Locul al treilea a fost adjudecat de Radu Costel, operator imagine la TV Galaţi.

Jurnaliştii şi-au primit, la finalul competiţiei, diplomele şi cupele şi au fost felicitaţi de conducerea Poliţiei Locale.

Citit 393 ori Ultima modificare Vineri, 10 Mai 2019 22:11

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro