UPDATE Mihai Constantinescu a intrat în comă, după ce a suferit încă un stop cardio-respirator | Declarația ministrului Sănătăţii
Foto: Știrile ProTV

UPDATE Mihai Constantinescu a intrat în comă, după ce a suferit încă un stop cardio-respirator | Declarația ministrului Sănătăţii
Cântărețul Mihai Constantinescu a suferit două stopuri cardio-respiratorii
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

UPDATE. Ministrul Sănătății, despre starea lui Mihai Constantinescu: „Prognosticul e rezervat” | Prognosticul privind starea cântăreţului Mihai Constantinescu este unul rezervat, el aflându-se în stare gravă la Spitalul de Urgenţă Floreasca, a declarat, marţi, 14 mai 2019, ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea. "Artistul, din păcate, se află în stare foarte gravă la Terapie Intensivă, la Spitalul de Urgenţă Floreasca. El a fost internat ieri dimineaţă, a venit în UPU în stop cardiorespirator, a fost resuscitat, intubat, se află la Terapie Intensivă", a precizat ministrul, potrivit agerpres.ro.


Mihai Constantinescu a intrat în comă, după ce ar mai fi suferit încă un stop cardio-respirator. Este cea mai nouă informație despre starea de sănătate a artistului.

Mihai Constantinescu a suferit luni un stop cardio-respirator și a fost internat la spitalul Floreasca. În cursul nopții de luni spre marți, starea artistului s-a agravat și a suferit un al doilea stop cardio-respirator și hemoragie cerebrală, potrivit digi24.ro. Artistul se află în secţia de terapie intensivă, în comă.

Mihai Constantinescu, în vârstă de 73 de ani, a avut probleme de sănătate și în urmă cu două luni. El a ajuns la Spitalul Universitar cu probleme respiratorii și tensiune oscilantă, motiv pentru care şi-a anulat mai multe concerte. În ultimii 10 ani, artistul a suferit două intervenții la inimă. Cu 12 ani în urmă, i-au fost montate valve biologice, iar în 2017 a fost din nou operat, a relatat presa centrală.

Citit 4175 ori Ultima modificare Sâmbătă, 14 Decembrie 2019 23:56

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.