Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Teatru de păpuşi, magie, muzică pe gustul tuturor, de la folclor la pop-rock, ateliere de creaţie şi cel puţin o mie de pachete cu dulciuri pentru copiii care vor fi prezenţi la aceste manifestări pe care Primăria municipiului Galaţi vrea să le organizeze în trei parcuri, de 1 Iunie.

Municipalitatea a scos la bătaie un contract de 50.000 de lei fără TVA pentru „Ziua Copilului 2019” şi aşteaptă ofertele până vineri, 17 mai. Criteriul de atribuire este „preţul cel mai scăzut”.

În caietul de sarcini, Primăria precizează că doreşte desfăşurarea în trei locuri din Galaţi, în special parcuri, a unor acţiuni dedicate copiilor.

Programele dorite cuprind: teatru de păpuşi, program artistic folcloric pentru copii, program muzică uşoară, spectacol de magie, program muzică pop-rock, program artistic oferit de solişti din şcolile şi liceele gălăţene, dar şi ateliere de creaţie. În plus, firma care va câştiga contractul va trebui să asigure cel puţin o mie de pachete cu dulciuri pe care să le ofere micilor spectatori.

Citit 616 ori Ultima modificare Marți, 14 Mai 2019 18:12

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro