Contract de 50.000 de lei pentru ”Ziua Copilului 2019”

Contract de 50.000 de lei pentru ”Ziua Copilului 2019”
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Teatru de păpuşi, magie, muzică pe gustul tuturor, de la folclor la pop-rock, ateliere de creaţie şi cel puţin o mie de pachete cu dulciuri pentru copiii care vor fi prezenţi la aceste manifestări pe care Primăria municipiului Galaţi vrea să le organizeze în trei parcuri, de 1 Iunie.

Municipalitatea a scos la bătaie un contract de 50.000 de lei fără TVA pentru „Ziua Copilului 2019” şi aşteaptă ofertele până vineri, 17 mai. Criteriul de atribuire este „preţul cel mai scăzut”.

În caietul de sarcini, Primăria precizează că doreşte desfăşurarea în trei locuri din Galaţi, în special parcuri, a unor acţiuni dedicate copiilor.

Programele dorite cuprind: teatru de păpuşi, program artistic folcloric pentru copii, program muzică uşoară, spectacol de magie, program muzică pop-rock, program artistic oferit de solişti din şcolile şi liceele gălăţene, dar şi ateliere de creaţie. În plus, firma care va câştiga contractul va trebui să asigure cel puţin o mie de pachete cu dulciuri pe care să le ofere micilor spectatori.

Citit 1724 ori Ultima modificare Luni, 27 Mai 2019 00:56

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.