Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Vineri dimineaţă, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Galaţi a coordonat o aplicaţie complexă având ca temă intervenţia la un accident naval cu victime multiple, în zona Şantierului Naval Damen Galaţi. Pe parcursul exerciţiului s-au desfășurat mai multe misiuni, printre care căutarea, salvarea și evacuarea a 20 de "victime" aflate la bordul navei sau căzute în apă, preluarea "victimelor" de către echipajele SMURD și ambulanţă, trierea acestora și acordarea primului ajutor, depoluarea apelor inclusiv izolarea zonei poluate cu baraj întins, precum și stingerea unui "incendiu" izbucnit pe o navă în construcţie. La aplicaţie au participat Serviciul Privat pentru Situaţii de Urgenţă din Damen Galaţi (pompieri, ambulanţă, pază), ISU Galaţi, SMURD, Căpitănia Portului Galaţi, Poliţia Transporturi Navale, Poliţia de Frontieră, Agenţia de Protecţie a Mediului și Garda de Mediu.

Citit 666 ori Ultima modificare Vineri, 17 Mai 2019 18:04

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro