Mai puteți vizita "Expo Flora" și astăzi

Mai puteți vizita "Expo Flora" și astăzi
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Florile, vedetele Galaţiului timp de trei zile. Vineri, 7 iunie, de la ora 11,00, la sediul Complexului Muzeal de Ştiinţele Naturii "Răsvan Angheluţă" Galaţi, va avea loc vernisajul celei de-a XXIV-a ediţii a expoziţiei temporare "Expo-Flora, Flori la malul Dunării", manifestare cu tradiţie pentru Secţia Grădina Botanică, încă din 1994.

Aşa cum se întâmplă în fiecare an, cu această ocazie se reunesc la Galaţi instituţii publice şi firme private de specialitate, care prezintă publicului noutăţi din domeniul horticulturii şi botanicii, ultimele varietăţi vegetale obţinute şi aranjamente florale deosebite.

La cea de-a XXIV-a ediţie "Expo Flora", Secţia Grădina Botanică Galaţi a pregătit un stand special, cu tematică dendro-floricolă.

Ca în fiecare an, expoziţia va fi cu vânzare, aşa că publicul poate îmbina relaxarea unei vizite la muzeu cu bucuria de a cumpăra, pentru un cadou sau pentru propria casă, o floare frumoasă de la "Expo Flora". De asemenea, gălăţenii vor putea achiziţiona tot felul de produse, pornind de la simple buchete, răsaduri, ghivece florale, până la arbori şi arbuşti ornamentali.

Expozanţii, veniţi de la sute de kilometri, din Republica Moldova, București, Pitești, Vaslui, Bârlad și Galați, vor încânta publicul vizitator cu aranjamente florale ce vor aduce un plus de valoare conceptului de artă florală. Nu vor lipsi meşterii populari şi artiştii handmade, ale căror aranjamente cu însemne florale vor fi apreciate de vizitatori.

"Expo Flora", ediţia a XXIV-a, se va desfăşura în perioada 7 - 9 iunie. Programul de vizitare la Complexul Muzeal de Ştiinţele Naturii "Răsvan Angheluţă" Galaţi, în perioada expoziţiei, este următorul: vineri, de la 10,00 la 18,00, iar sâmbătă şi duminică, între orele 10,00 şi 20,00.

Citit 5002 ori Ultima modificare Duminică, 09 Iunie 2019 13:45

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.