Evaluaţi acest articol
(11 voturi)
2 comentarii

Nu întotdeauna calea cea mai scurtă este şi cea mai bună. De acest lucru s-a convins şi un bărbat de 52 de ani, angajat al unei firme care lucrează în combinatul siderurgic gălăţean. Marţi, în timp ce lucra în Laminorul de Benzi la Cald (LBC), bărbatul a trecut printre role, şi nu pe pasarela de trecere peste calea cu role, probabil ca să economisească timp. "Trecând printre role, bărbatul, angajat al unui subcontractor, s-a dezechilibrat şi a căzut într-un canal de 7-8 metri adâncime, unde se adună ţunderul în urma prelucrării prin laminare la cald a benzilor de tablă. Din ce ştim noi, omul are o fractură la mâna stângă, e conştient şi urma să fie supus unor investigaţiii. Ne vom pronunţa la sfârşitul cercetării. Fiind incapacitate temporară de muncă, cazul se cercetează de către o comisie din cadrul firmei angajatoare", ne-a declarat Viorel Dumitru, inspector-şef interimar al Inspectoratului Teritorial de Muncă ( ITM) Galaţi.
Purtătorul de cuvânt al Combinatului Siderurgic Galaţi, Dorian Dumitrescu, a confirmat incidentul de marţi, afirmând că "deja colaborăm cu autorităţile competente".

Citit 4820 ori Ultima modificare Miercuri, 26 Iunie 2019 18:58

2 comentarii

 • postat de florin Joi, 27 Iunie 2019 14:18 109.166.135.*** Link la comentariu
  3
  10

  Nu are legatura stresul si caldura cu acest eveniment nedorit!Aici a fost vorba de iresponsabilitatea celui accidentat!Nimeni nu la obligat sa treaca dintr-o parte in alta a cailor cu role mergind ca pisica pe o rola!!!!Cind este este dar acum a fost durerea in fund si smecheria!

  Raportează
 • postat de Paul Joi, 27 Iunie 2019 09:28 86.127.209.*** Link la comentariu
  4
  10

  Reparatiile anuale la LBC se faceau de obicei in octombrie, cand nu era foarte cald.
  Cand lucrezi in caldura si stres se intampla si asemenea lucruri.

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.