Weekend-ul depresiilor fatale

Weekend-ul depresiilor fatale
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Un gălăţean de numai 19 ani s-a omorât pentru că era „prea singur” * Un altul, de 35 de ani, s-a otrăvit

A fost un sfârşit negru de săptămână. Mai întâi, tragedia a lovit familia gălăţeanului Tiberiu-Daniel, de 19 ani, din Micro 39. Apoi, peste doar 24 de ore, o altă familie, de această dată din comuna Buciumeni, avea să îmbrace haine de doliu.

Galaţi

Trupul băiatului de 19 ani din Galaţi a fost găsit - în noaptea de vineri spre sâmbătă - atârnând de o sfoară agăţată într-un cui bătut în uşa apartamentului.

Cristina Tatulici, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Galaţi confirmă: „La faţa locului au fost găsite două bilete de adio, prin care victima îşi exprima părerea de rău asupra modului în care a ales să se despartă de această lume şi în care îşi cerea iertare pentru gestul său”.

„Justificarea pentru gestul făcut venea, conform celor scrise, din faptul că tânărul se simţea ˝prea singur˝. Ambele bilete sunt datate 8 ianuarie, ora 7 dimineaţa”.

Buciumeni

Nici noaptea care a urmat nu a fost mai senină. Grijile şi necazurile l-au biruit sâmbătă seara pe un bărbat de 35 de ani, din Buciumeni. Omul a fost găsit mort după ce a băut insecticid.

„Victima ingerase Furadan, în cauză desfăşurându-se cercetări pentru determinarea cu exactitate a cauzelor morţii”, declară Cristina Tatulici, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Galaţi.

Trupurile neînsufleţite ale celor doi vor fi duse pe ultimul drum doar de familie. Conform credinţei ortodoxe, cei doi nu vor avea parte de slujbe de înmormântare.

Citit 1511 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.