Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
1 comentariu

Vineri, 6 septembrie 2019, în intervalul orar 06,00 – 14,00, circulaţia va fi închisă pe Bulevardul Marii Uniri, pe tronsonul cuprins între strada Alexandru Cernat şi strada Navelor şi pe segmentul cuprins între strada Prelungirea Traian şi strada Roşiori, anunţă Primăria municipiului Galaţi. Măsura este necesară pentru buna desfăşurare a ceremoniei militare şi religioase pentru sosirea Batalionului 300 Infanterie Mecanizată ”Sf. Andrei” din teatrul de operaţii Afganistan.

Citit 2781 ori Ultima modificare Joi, 05 Septembrie 2019 19:00

1 comentariu

  • postat de Dogaru Ioan Vineri, 06 Septembrie 2019 12:10 86.124.206.*** Link la comentariu
    0
    1

    Interesant! Un batalion de lupta galatean, care si-a dat eroii lui intr-o lupta care poate nu este a noastra ci a "aliatilor" nostri care ne-au desfiintat si sigranta dar si armata statului, este scos la difilare pe malul Dunarii, poate chiar si peste Dunare la Zaclau cu scopul de a nu deranja protipendada locala. Asta este gandirea puterii locale despre ARMATA Romaniei. "Felicitari guvernarii" PSD PNL UDMR ALDE?

    Raportează

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro