Galaţiul merită mai mult!

Galaţiul merită mai mult!
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

Organizaţia judeţeană a Partidului Naţional Liberal Galaţi a avut parte, vineri, de o vizită de seamă, în persoana europalamentarului Rareş Bogdan. Aceasta este prima vizită oficială a liderului liberal, în calitate de europarlamentar, la o organizaţie judeţeană, motiv de mândrie pentru membrii gălăţeni ai partidului.

Rareş Bogdan a explicat şi de ce a ales Galaţiul, susţinând că oraşul şi judeţul nostru merită mai mult, având potenţial de dezvoltare la fel ca judeţe precum Cluj sau Bihor. "Este practic prima mea vizită, în calitate de europarlamentar, într-o organizaţie judeţeană, având astăzi cinci întâlniri succesive, inclusiv o manifestare cu peste 500 de oameni, membri şi simpatizanţi, aici la Galaţi. Mă bucur că încep aceste vizite într-un judeţ care trebuie să  fie câştigat de liberali şi care arată extrem, extrem de prost. O spun  cu mare durere pentru că, pentru mine, România nu este diferită nici la Stau Mare, nici la Galaţi, nici la Cluj, nici la Olt, nici la Brăila şi mă doare că un astfel de oraş, un astfel de judeţ poate să se afle în această situaţie", a explicat europarlamentarul Rareş Bogdan.

Fost jurnalist, Rareş Bogdan a remarcat faptul că oraşul are grave probleme în ceea ce priveşte starea drumurilor, a trotuarelor şi a spaţiilor verzi. "M-am învârtit un pic în oraş, venind spre sediu, şi este dureros. Să ştiţi că Clujul nu este într-o altă ţară, Suceava nu este într-o altă ţară. Sunt în aceeaşi ţară, ca şi Sinaia, şi nu poate fi o diferenţă atât de mare între ele, la felul cum arată străzile, trotuarele, spaţiile verzi. Vreau să câştigăm Primăria Galaţi, aşa cum vom câştiga şi Primăria Tecuci, pentru că acest oraş merită mai mult", a adăugat europarlamentarul.

Rareş Bogdan a adus, în exclusivitate, şi o veste bună pentru cei care au avut de suferit în urma inundaţiilor din 2018. "Europarlamentarii liberali au reuşit să aducă primii bani europeni pentru despăgubiri, este vorba despre 8,5 milioane de euro, pentru satele şi comunele din nordul Moldovei afectate de inundaţiile de anul trecut. Banii au fost aprobaţi, iar până pe 1 octombrie vor ajunge în satele din nordul Moldovei", a conchis europarlamentarul liberal.

(P)

Citit 1125 ori Ultima modificare Sâmbătă, 14 Septembrie 2019 03:43