Gările, curăţate de hoţi şi cerşetori
Foto: IPJ Galaţi

Gările, curăţate de hoţi şi cerşetori
Acțiune desfășurată la nivel național
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Timp de patru ore, principalele staţii CFR din Galaţi au fost sub asediul poliţiştilor care s-au aliniat unei acţiuni naţionale de "purificare" a gărilor de pericole: hoţii, cerşetorii, negustorii ambulanţi, dar şi taximetriştii au fost în vizorul echipelor mixte formate din agenţi de la Ordine Publică şi de la Poliţia Transporturi.

35 de poliţişti au împânzit staţiile de la Galați, Tecuci Nord și Tecuci Sud, Barboși – călători și Târgu Bujor, unde au verificat 142 de autoturisme şi au legitimat peste 50 de persoane. În urma verificărilor, au constatat zeci de nereguli pentru care au aplicat amenzi şi au reţinut permise de conducere şi certificate de înmatriculare de la şoferii prinşi în ofsaid. "Au fost aplicate 76 de amenzi pentru fapte contravenționale privind încălcarea ordinii și liniștii publice, circulația pe drumurile publice, transportul în regim de taxi, activități de producție, comerț sau prestări de servicii ilicite, valoarea totală a acestora fiind de peste 8.500 de lei. Totodată au fost reținute cinci permise de conducere și retrase trei certificate de înmatriculare", a precizat cms. şef Gabriela Costin, purtătoul de cuvânt al IPJ Galaţi. 

Acţiunea de miercuri dimineaţă, denumită "Clean Stations", a fost derulată în toată ţara, sub coordonarea Direcţiei Poliţiei Transporturi şi la ea au participat peste 400 de poliţişti care au verificat 342 de staţii de cale ferată şi zonele adiacente acestora.

Citit 1541 ori Ultima modificare Miercuri, 18 Septembrie 2019 18:41

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.