Evaluaţi acest articol
(11 voturi)
4 comentarii

UPDATE. Nu mai puţin de 17 metri cubi de gunoaie au fost adunate duminică dimineaţă, în cadrul iniţiativei civice „Transurb pune umărul la curățenia orașului”. Cu toate că misiunea operatorului este să asigure transportul public în oraş, pentru că pe 23 septembrie este Ziua Mondială a Curăţeniei, Transurb a decis să se implice într-o acţiune de igienizare, invitând gălăţenii să i se alăture: „Să fim, împreună, harnici pentru un oraș mai curat!”.

Potrivit anunţului publicat pe Facebook, punctul de întâlnire a fost la intrarea auto de la Plaja „Dunărea”, duminică, la ora 9,30. După cum am aflat de la managerul Transurb, Mihai Cadinoiu, s-au colectat 17 metri cubi de gunoaie. Participanţii la acţiune, în număr de 70, au primit, fiecare câte o mică surpriză: o piesă lego, componentă a unui autobuz Pro City, o variantă simbolică a mijloacelor de transport noi aflate în acest moment în construcţie şi care ar urma să sosească la finele anului.


Cu toate că misiunea SC Transurb SA este să asigure transportul public în oraş, pentru că pe 23 septembrie este Ziua Mondială a Curăţeniei, operatorul a decis să pună umărul pentru a avea un oraş mai curat.

Angajaţii Transurb se vor implica în igienizarea Galaţiului şi îi invită pe gălăţeni să se alăture acestei iniţiative civice: „Să ne oprim o zi din grabă și să fim, împreună, harnici pentru un oraș mai curat!”, este mesajul societăţii de transport.

Potrivit anunţului publicat pe reţelele de socializare, punctul de întâlnire este la intrarea auto de la Plaja „Dunărea” (reper reprezentanţa IVAS), duminică, la ora 9,30. Cei care se vor implica în acţiunea de curăţenie vor avea parte, la final, şi de o mică surpriză, după cum am aflat de la directorul general al Transurb, Mihai Cadinoiu.

Ar mai fi de spus că Organizaţia Naţiunilor Unite în parteneriat cu organizaţia Clean Up the World au stabilit Ziua Mondială a Curăţeniei pe data de 23 septembrie. În această zi oamenii ar trebui să conştientizeze faptul că curăţarea şi protejarea mediului înconjurător  trebuie să reprezinte un stil de viaţă şi nu doar un eveniment anual.

 

Citit 4523 ori Ultima modificare Luni, 23 Septembrie 2019 08:21

4 comentarii

 • postat de CATERINCĂ Luni, 23 Septembrie 2019 11:52 81.12.149.*** Link la comentariu
  0
  0

  Păi un saculeţ din imagine nu are mai mult de 0,25 mc!
  La cât gunoi au strâns aceste persoane nu acoperă nici cheltuielile cu tricourile de pe ei, de care nu s-a scris in articol..
  Asta e "curată" Campanie electorală!

  Raportează
 • postat de eu Duminică, 22 Septembrie 2019 10:24 109.166.133.*** Link la comentariu
  7
  3

  Angajații Transurb să pună umărul la curățenia orașului nemai poluând fonic cu claxoanele ălea sinistre de pe autobuze! Nu se poate pune puțină presiune pe ei în presă, chiar e obligatoriu să se înjure șoferii cu ceilalți participanți la trafic pe fundal de claxon de macara? Ălea nu sunt făcute pentru a fi folosite în oraș, ele sunt de uz industrial dar fiindcă fiecare face ce vrea în țara asta, s-a hotărât să se monteze pe autobuze ca să fie șoferul mai convingător când fugărește cetățenii pe zebră pe motiv că nu traversează destul de repede

  Raportează
 • postat de Tec Duminică, 22 Septembrie 2019 05:27 188.24.214.*** Link la comentariu
  2
  7

  Dar nu Transurbul cumpara autobuze noi , doar municipalitatea are voie , asa e legea ,

  Raportează
 • postat de Alin19 Sâmbătă, 21 Septembrie 2019 21:31 86.124.201.*** Link la comentariu
  5
  15

  Mai bine luați voi autobuze noi și le aduceți cat mai repede și lăsați vrajelile cu curățenia ,de asta trebuie sa se ocupe municipalitatea.

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.