UPDATE. 17 metri cubi de gunoaie adunate de Transurb (FOTO)

UPDATE. 17 metri cubi de gunoaie adunate de Transurb (FOTO)
Evaluaţi acest articol
(11 voturi)

UPDATE. Nu mai puţin de 17 metri cubi de gunoaie au fost adunate duminică dimineaţă, în cadrul iniţiativei civice „Transurb pune umărul la curățenia orașului”. Cu toate că misiunea operatorului este să asigure transportul public în oraş, pentru că pe 23 septembrie este Ziua Mondială a Curăţeniei, Transurb a decis să se implice într-o acţiune de igienizare, invitând gălăţenii să i se alăture: „Să fim, împreună, harnici pentru un oraș mai curat!”.

Potrivit anunţului publicat pe Facebook, punctul de întâlnire a fost la intrarea auto de la Plaja „Dunărea”, duminică, la ora 9,30. După cum am aflat de la managerul Transurb, Mihai Cadinoiu, s-au colectat 17 metri cubi de gunoaie. Participanţii la acţiune, în număr de 70, au primit, fiecare câte o mică surpriză: o piesă lego, componentă a unui autobuz Pro City, o variantă simbolică a mijloacelor de transport noi aflate în acest moment în construcţie şi care ar urma să sosească la finele anului.


Cu toate că misiunea SC Transurb SA este să asigure transportul public în oraş, pentru că pe 23 septembrie este Ziua Mondială a Curăţeniei, operatorul a decis să pună umărul pentru a avea un oraş mai curat.

Angajaţii Transurb se vor implica în igienizarea Galaţiului şi îi invită pe gălăţeni să se alăture acestei iniţiative civice: „Să ne oprim o zi din grabă și să fim, împreună, harnici pentru un oraș mai curat!”, este mesajul societăţii de transport.

Potrivit anunţului publicat pe reţelele de socializare, punctul de întâlnire este la intrarea auto de la Plaja „Dunărea” (reper reprezentanţa IVAS), duminică, la ora 9,30. Cei care se vor implica în acţiunea de curăţenie vor avea parte, la final, şi de o mică surpriză, după cum am aflat de la directorul general al Transurb, Mihai Cadinoiu.

Ar mai fi de spus că Organizaţia Naţiunilor Unite în parteneriat cu organizaţia Clean Up the World au stabilit Ziua Mondială a Curăţeniei pe data de 23 septembrie. În această zi oamenii ar trebui să conştientizeze faptul că curăţarea şi protejarea mediului înconjurător  trebuie să reprezinte un stil de viaţă şi nu doar un eveniment anual.

 

Citit 5367 ori Ultima modificare Luni, 23 Septembrie 2019 08:21

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.