Se dechide expoziţia ”Un veac de zoologie în România”

Se dechide expoziţia ”Un veac de zoologie în România”
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Miercuri, 6 noiembrie, cu începere de la ora 13,00, la Complexul  Muzeal de Ştiinţele Naturii „Răsvan Angheluţă” Galaţi va avea loc vernisajul expoziţiei itinerante „Un veac de zoologie în România. Amintiri despre viitor”, manifestare organizată de Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa” în colaborare cu instituţia de cultură gălăţeană.

Expoziția dezvăluie amintiri despre personalități marcante ale zoologiei româneşti din ultima sută de ani: Dimitrie Voinov, Radu Codreanu, Mihai Băcescu, Nicolae Botnariuc precum și Petre Mihai Bănărescu. Structurată în cinci secţiuni, expoziția prezintă realizările ştiinţifice ale savanţilor prin expunerea de imagini inedite din viaţa acestora, de informaţii importante din biografia lor, de documente, cărţi sau alte lucrări importante publicate de către aceştia, precum şi a unor obiecte care au aparținut celor cinci personalități. 

Expoziţia „Un veac de zoologie în România. Amintiri despre viitor” de la Complexul Muzeal de Ştiinţele Naturii „Răsvan Angheluţă” Galaţi va fi deschisă pentru vizitare până pe 29 februarie 2020 (program 09,00 – 17,00).

Citit 950 ori Ultima modificare Duminică, 03 Noiembrie 2019 17:01

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.