Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Toamna darnică a coborât și în curtea Grădiniței cu program prelungit nr. 30 din Galați, cu roade bogate și parfumate flori, cu produse tradiționale pe gustate, cu muzică, dans și voie bună.

Prichindei, părinți, bunici au participat cu bucurie la  prima ediție a târgului "Zâmbește, Toamna ne sevește!”, organizat în colaboare cu Școala Gimnazială Nr. 7 şi Administrația Piețelor Agroalimentare.

Copiii au vândut produse românești frumos ambalate, sub îndrumarea cadrelor didactice și  părinților, pentru a-l ajuta pe micuțul Teo – diagnosticat cu tetrapareză spastică.

Festinul toamnei a fost întregit de Ansamblul de dansuri populare "Brâncovenii”, condus de Virgil Tăbuș, corul Școlii Gimnaziale nr.7, interpreta de muzică populară Minodora Dediș şi micuța Carla Gafton, absolventă a grădiniței.

Sub impulsul muzicii, mângâiați de razele plăcute ale soarelui, s-au încins adevărate hore. Evenimentul a fost un real succes, deoarece au participat peste 300 de persoane şi s-au strâns 12.655 de lei.

Însă Teo are în continuare nevoie de sprijin. Cei care vor să-l ajute pot depune în conturile deschise la BCR pe numele Bânzoi Nicoleta: RO09RNCB0733040115740002 în lei şi RO25RNCB0733040115740005 în euro.

Citit 1127 ori Ultima modificare Marți, 05 Noiembrie 2019 12:49

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro