Unde sunt radarele în acest weekend

Unde sunt radarele în acest weekend

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Astăzi, 9 noiembrie, radarele Poliţiei Rutiere vor fi amplasate, în municipiul Galaţi, pe străzile Nicolae Bălcescu, Macului şi Calea Smârdan. Şoferii care au drum în judeţ vor fi monitorizaţi pe DN 25, în dreptul localităţilor Şendreni şi Lieşti, iar pe DN 26, în localităţile Vânători şi Brăneşti. Pe DE 581, o autospecială cu radar va fi amplasată pe raza localităţii Cosmeşti, iar pe DJ 251, la Smârdan şi Pechea. Pe DN 24D, un radar va fi prezent la Vârlezi.

Duminică, 10 noiembrie, echipajele Poliţiei Rutiere vor fi prezente, cu aparatele radar, în municipiul Galaţi, pe străzile Prelungirea Brăilei, Domnească şi Portului. În judeţ, autospecialele vor staţiona pe DN 25, la Şendreni şi Piscu, pe DN 26, la Tuluceşti şi Frumuşiţa, pe DN 24D, la Cuca şi pe DJ 251, la Pechea şi Cudalbi. În nord, pe  DE 581, circulaţi cu prudenţă pe raza localităţii Berheci, unde va fi, de asemenea, prezent un radar.

Citit 233 ori Ultima modificare Vineri, 08 Noiembrie 2019 13:38

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro