Lovituri de tomahawk, la Cuca

Lovituri de tomahawk, la Cuca
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Legenda unui războinic-beţiv care a bătut trei indivizi * Victimele n-au depus plângere, aşa că fapta de vitejie a agresorului e numai bună de povestit la o viitoare beţie * Că nu e de ici, de colo să te îmbeţi cui şi să îţi „securizezi” trei consăteni *

Doi bărbaţi de 27 şi, respectiv, 32 de ani din Cuca au ajuns la Urgenţe, „ciocăniţi” bine cu securea de un consătean. Potrivit celor doi – care aşteptau, cu capetele bandajate, să fie supuşi unor investigaţii medicale amănunţite -  agresorul nu i-a pocnit doar pe ei, ci le-a mai altoit şi un prieten, care n-a mai venit, însă, până la spital.

Se vede treaba că bărbatul care a mânuit obiectul contondent are stofă de mare şef de trib! Altfel nu ne putem explica felul în care a reuşit, beat criţă fiind, să le spargă capetele celor doi internaţi şi să îl rănească pe al treilea, fără să încaseze el însuşi o bătaie soră cu moartea.

Ce face agresorul chiar în acest moment? Dacă i-a trecut durerea de cap provocată de beţie, probabil că se sprijină în coada securii, gândindu-se cum să facă să-i mai pocnească şi pe alţii şi să scape basma curată.

Iar dacă şi-ar fi propus să părăsească scena conflictului de miercuri seara cu niscai scalpuri la cingătoare, s-ar putea ca acum să fie chiar un pic dezamăgit de propria prestaţie.  

„Victimele securismului”

„S-au internat doi locuitori ai comunei Cuca, făcând parte dintr-un grup de trei indivizi. Cu toţii au fost victime ale securismului: au primit lovituri cu securea în cap din parte unui consătean cu care băuseră. Despre Cuca se ştie că este satul cu mămăligă cât nuca”.

„Dar securea este cât casa. Oameni sinceri, întrebaţi despre motivele conflictului, au spus că a fost vorba despre băutură. Sigur că la băutură contează şi tehnologia: recomandăm cu căldură securea”, a precizat directorul de imagine al Spitalului Clinic de Urgenţă Galaţi, dr. Nicolae Bacalbaşa.

Citit 1010 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.