Garda de Mediu îşi caută în continuare sediu

Garda de Mediu îşi caută în continuare sediu
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Garda de Mediu caută în continuare un spaţiu în care să îşi poată desfăşura activitatea. Fără prea mare succes, am putea spune. 

După ce a trecut ceva vreme de când Finanţele Publice au scos şi au vândut la licitaţie clădirea care aparţinea CFR şi în care îşi desfăşurau activitatea inspectorii de mediu, încă nu a fost găsită o soluţie clară.

„Sunt proceduri ceva mai complicate şi de care trebuie să ţinem cont, pentru că aşa zice legea. Nu mai mizăm pe sprijin din partea autorităţilor locale, ci aşteptăm ca de la Ministerul Mediului, prin Garda Naţională, să fie atribuită Galaţiului o sumă de bani pe care să o putem folosi pentru a găsi un nou sediu”, a declarat şeful Gărzii locale de mediu, Mihai Turcu (FOTO).

Acesta a mai explicat că este puţin probabil ca instituţia pe care o conduce să îşi poată păstra sediul aflat în spatele Primăriei.

„De curând a venit noul proprietar şi a spus, pe bună dreptate, până la urmă, că nu îi convine chiria pe care o primeşte pe spaţiul respectiv şi că trebuie să găsim o soluţie”, a mai explicat Turcu.

Citit 776 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.