Captură de ecstasy şi bani negri în Micul Chicago (VIDEO)

Captură de ecstasy şi bani negri în Micul Chicago (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* 300 de pastile de ecstasy, „arestate” în stradă, de către poliţiştii gălăţeni, la Brăila * Patru brăileni le vindeau cu 30 de lei bucata * Puteţi vedea aici VIDEO cu filmul flagrantului organizat de DIICOT *

Poliţiştii gălăţeni şi cei brăileni au prins în flagrant patru tineri care vindeau comprimate de ecstasy pe una din străzile oraşului vecin. Pe aceştia îi aşteaptă ani grei de închisoare.

Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Crimei Organizate Galaţi şi cei ai BCCO Brăila, coordonaţi fiind de procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Brăila, i-au prins în flagrant, miercuri, 3 februarie, pe patru brăileni, cu vârste cuprinse între 19 şi 25 de ani, care încercau să vândă în Brăila 300 de comprimate de ecstasy, cu 30 de lei bucata.

Tinerii au fost prezentaţi Tribunalului Brăila care, în baza probatoriului administrat, a emis mandat de arestare preventivă pe durata a 29 de zile, pentru comiterea infracţiunii de trafic de droguri de mare risc.

Ei riscă închisoarea de la 10 la 20 de ani.

Citit 1298 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.