Jana şi Gheorghe Andreescu, la Roma

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Român dispărut în Copenhaga: Românul Anghel Bălan face apel la comunitatea română din Copenhaga, şi din întreaga Danemarcă, pentru a da informaţii despre compatriotul său, Florin S., 28 de ani, care este dat dispărut din 14 ianuarie.

Tânărul este brunet, are o constituţie atletică, şi se afla în Copenhaga din luna noiembrie. De profesie este bucătar, deci e posibil să fi fost angajat în acest domeniu.

Nu se ştie adresa precisă unde stătea, doar că locul se afla în perimetrul imediat al Gării Centrale.

El se afla în Danemarca cu automobilul propriu, marca Renault Laguna, culoare verde închis, numere de Bucureşti. Ultima dată  s-a ştiut ceva de el pe 14 ianuarie 2010, în jurul orei 17.00, când trebuia să trimită un pachet în România prin autocar.

De atunci nu se ştie nimic, iar telefonul îi este închis. Împreună cu el mai era încă un cetăţean român, despre care la fel nu se ştie nimic. Cei care deţin vreo informaţie sunt rugaţi să ia legătura cu Anghel Bălan, Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

* Festivalul Filmului de Dragoste de la Mons: În perioada 19 - 26 februarie are loc la Mons, Belgia - capitala culturală europeană în anul 2015 -  cea de a 26-a ediţie a Festivalului Internaţional al Filmului de Dragoste, la care România este invitată de onoare.

Vor fi prezente în Festival filmele „Cealaltă Irină” de Andrei Gruzsnicki, "Websitestory" de Dan Chişu, "Amintiri din epoca de aur" de Cristian Mungiu, "Hotel de lux" de Dan Piţa, "Francesca" de Bobby Păunescu, "Restul e tăcere" de Nae Caranfil şi filmul de scurt metraj "Bric Brac" de Gabriel Achim.

* Expoziţia de artă „Natură arhitectură”, la Accademia di Romania: O expoziţie de pictură semnată de cunoscuţii plasticieni gălăţeni Jana şi Gheorghe Andreescu şi intitulată "Natură arhitectură" va putea fi văzută între 17 şi 27 februarie, la Sala de Expoziţii de la Accademia di Romania.

Vernisajul va avea loc pe 17 februarie, ora 19:00. Expoziţia va fi prezentată de criticul de artă Mariana Cocoş.

* Gabriel Valentin Grama, la Atena: Artistul român Gabriel Valentin Grama va expune luni, 8 februarie, la Atena, la Galeria Designer's Dot. Expoziţia sa  se numeşte "Air Space".

* Fotografii montane: Consulatul General al României la München organizează vineri, 19 februarie, ora 18.00, la Galeria de Artă a Consulatului General, vernisajul expoziţiei de fotografie „De la Carpaţi la munţii din întreaga lume".

* Artişti români, în spectacol la Cleveland: Românii din statul american Ohio sunt aşteptaţi sâmbătă, 6 februarie, ora 19:00, la un concert  susţinut în sala socială a catedralei ortodoxe române „Sfânta Maria" din Cleveland de artiştii români Mirabela Dauer, Maria Dragomiroiu, Raoul, Oltiţa Chirilă şi trupa Autentic.

Citit 941 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.