Evaluaţi acest articol
(11 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

"Viaţa liberă" aniversează 30 ani de la prima apariţie şi, cu această ocazie, îşi invită toţi prietenii, cititorii de zi cu zi, la distracţie pe cinste. Miercuri 11 decembrie, de la ora 18,00, la Sala Sporturilor, vom asculta muzică pe alese şi ne vom bucura de zeci de premii puse în joc la tombolă, premiul cel mare fiind un lingou de aur. 

Proconsul, Florin Ristei şi trupa Freestay, Maria Magdalena Dănăilă, Mad Grooves sunt tot atâtea invitaţii la muzică bună, atmosferă caldă şi poftă de distracţie. Lor li se vor adăuga tinerii talentaţi de la trupa rock Among the Filters şi dansatorii de la Unity Squad şi Anttitude.

Pe parcursul show-ului, vă veţi putea bucura şi de foarte multe surprize, la tombola "Prietenii Vieţii libere", la care vor participa toţi spectatorii. Premiul cel mare va fi un lingou de aur de la "Romero".

Sunt puse în joc zeci de vouchere cu premii consistente: 30 de abonamente pe trei luni la "Viaţa liberă", un lingou de aur de la "Romero", 20 de vouchere a câte 100 de lei de la Saltempo, 30 de premii în valoare de 370 de lei fiecare de la UNIDENT (care includ consultaţie multidisciplinară, investigaţie VelscopeVx şi radiografie panoramică), 10 abonamente pentru o lună la fitness la EliteGym, cinci vouchere de câte 100 lei servicii la Clinica InterBeauty (tratamente estetica corporală, facială, epilare definitivă cu laser), două schimbări de look la Salonul Iuly & Miha, 15 vouchere pentru platouri cu prăjituri de la Cofetăria Vera (valabile în decembrie şi ianuarie), un voucher cu cinci şedinţe de terapie Veda şi alte cinci vouchere cu câte două şedinţe, toate la Art Therapy.

Evenimentul dedicat prietenilor "Vieţii libere", cititorii, realizat cu artişti prieteni ai ziarului, nu ar fi fost posibil dacă nu ar fi existat şi prietenii-sponsori: Criomec, Citadina, Staer, Galtour-Dunărea, Grande Gloria, Arabesque, Lemacons, Centrul de Consultanţă şi Studii Europene, Romero, SF Tex și Invictus.

Mulțumim și sponsorilor UVSAR și ALFARO Security pentru asistență medicală și servicii de securitate.

Cum dar din dar se face rai, spectatorii pot aduce la rândul lor lumina speranţei în inima unei familii greu încercate. La numai 24 de ani, Elena Maricela Orac suferă de scleroză multiplă, boală care necesită o intervenţie de transplant de celule stem în Rusia. La spectacol o veţi putea întâlni alături de soţul ei, Adrian, şi veţi putea dona orice sumă, într-o urnă special amenajată de familia sa.

CITEȘTE ȘI: Ocolul ziarului în 30 de ani

Citit 5906 ori Ultima modificare Marți, 10 Decembrie 2019 13:21

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.