Claudiu Brînzan revine la Zona Liberă

Claudiu Brînzan revine la Zona Liberă
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Fostul prefect al judeţului Galaţi, social-democratul Claudiu Brînzan, revine la Zona Liberă Galaţi, ca director adjunct. Aleşii locali au votat joi seara organigrama regiei autonome.

Instituţia a solicitat Primăriei modificarea structurii organizatorice prin înfiinţarea a trei posturi: unul în cadrul Biroului Trafic Incinte, un post în cadrul Serviciului Financiar-Contabil şi un post de consilier al directorului general.

Solicitarea este motivată de creşterea volumului activităţilor pentru anul 2010: cereri de concesiune însumând 100.000 mp, investiţii crescute prin realizarea de peroane, drumuri de acces, aducţiuni de la gospodăria de apă la terenul concesionat, creşterea numărului de utilizatori şi a celor care vor închiria suprafeţe de teren destinate depozitarii, creşterea traficului naval la danele administraţiei.

Îmbrăcat în roşu-Ferrari, ca steagul partidului, Claudiu Brînzan a reprezentat regia la şedinţa de CL şi le-a explicat aleşilor că noua organigramă nu presupune vreo mărire a schemei de personal:

„Este vorba de o rearanjare a compartimentelor în cadrul regiei, nu de o creştere a numărului de salariaţi. Acel om care apare în plus sunt eu, care am revenit, de la fosta funcţie, la vechiul loc de muncă”.

Reamintim că, până să fie numit prefect, Brînzan ocupa funcţia de director adjunct al Zonei Libere.

Citit 1117 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.