Amendat pentru că vindea detergenţi ”la negru”

Amendat pentru că vindea detergenţi ”la negru”

Produse ”de import”
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Un gălăţean a încasat o amendă usturătoare, pentru negoţ la drumul mare, cu produse "de import". Omul a fost depistat de o patrulă de jandarmi pe raza Secţiei 4 Poliţie, în timp ce oferea, spre vânzare, produse de curăţenie şi de igienă corporală "made în Italy".

Militarii au vrut să ştie dacă avea acte care să îi dea voie să facă comerţ ambulant şi dacă deţinea documente care să ateste provenienţa mărfii pe care o vindea la preţuri promoţionale. Iniţial, vânzătorul a încercat să scape, susţinând că nu are documentele la el, dar a renunţat rapid la tentativa de a scăpa basma-curată.

"Iniţial, persoana în cauză s-a încurcat în declaraţii, iar când i s-a spus că jandarmii vor aştepta aducerea documentelor, aceasta a recunoscut că nu posedă niciun fel de document solicitat de oamenii legii", explică lt. Cătălin Bădin, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Galaţi.

Drept urmare, comerciantul de detergenţi a primit o amendă de 500 de lei, iar toate produsele pe care spunea că le-a adus din Italia i-au fost confiscate.

Citit 1405 ori Ultima modificare Joi, 16 Ianuarie 2020 17:56

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.