Prinşi băuţi la volan

Prinşi băuţi la volan

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Doi şoferi s-au ales cu dosar penal şi au rămas şi fără permis de conducere după ce au fost depistaţi, în trafic, sub influenţa alcoolului. Unul dintre ei, în vârstă de 39 de ani, nu ar fi fost, poate, depistat, dacă în timp ce conducea pe strada Ionel Fernic nu ar fi lovit o maşină faţă de care nu a păstrat distanţa regulamentară.

A fost necesară intervenţia poliţiştilor, care au constatat că şoferul neatent avea o alcoolemie în aerul expirat de 0,61 la mie, motiv pentru care i-au deschis dosar penal pentru conducere sub influenţa alcoolului.

Cu o valoare similară a fost prins şofând un bărbat de 63 de ani, din Gohor, tras pe drapta pe raza comunei. Bărbatul a acceptat iniţial să sufle în etilotest, care a arătat o valoare de 0,62 la mie în aerul expirat, însă la spital s-a răzgândit şi nu a mai vrut să i să recolteze sânge pentru aflarea concentraţiei de alcool reale.

Drept urmare, a fost nevoit să predea permisul şi să se "mulţumească" cu dosar penal pentru refuz de prelevare a mostrelor biologice.

Citit 55974 ori Ultima modificare Vineri, 17 Ianuarie 2020 16:21

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.