Fără taxă auto pe maşinile SH

Fără taxă auto pe maşinile SH
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Ministrul Mediului, Costel Alexe, a anunțat că Guvernul nu va implementa în acest an o nouă taxă auto pe mașinile second-hand importate. „Cele trei, patru, cinci formule încercate au intrat în contradicție cu directivele europene. De aceea nu cred, cum a declarat și premierul, că în acest an vom avea o asemenea măsură implementată”, a spus ministrul Mediului.

Taxa auto pe prima înmatriculare a mașinilor second-hand importate a fost eliminată în 2007, după ce Comisia Europeană a deschis o procedură de infringement.

ANAF a anunțat în septembrie că a restituit banii către populație.

Citit 2044 ori Ultima modificare Duminică, 19 Ianuarie 2020 14:47

1 comentariu

 • postat de Costel
  Luni, 20 Ianuarie 2020 00:33
  86.125.62.***
  LADA de GUNOI a Europei am devenit. LOCURI de PARCARE (gratuite) sunt cu duiumul in toata tara, BULEVARDE si STRAZI (cu fara numar benzi pe sensul de circulatie) avem in localitati, toata tara este plina de AUTOSTRAZI (cu la fel fara numar de benzi pe sensul de circulatie) avem. AERUL cel mai curat din Europa il avem pentru ca nici un copac nu se taie in padurile tarii. Chiar VINDEM CERTIFICATE VERZI mai ales tarilor din vestul si nordul Europei care au gradul de poluare depasit conform normelor UE. OARE DE CE AM AVEA TAXA AUTO ?????
  1
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.