Concubin agresiv, ”calmat” cu bordura (VIDEO)

Concubin agresiv, ”calmat” cu bordura (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Un scandal care ar fi putut avea urmări dintre cele mai grave a avut loc în plină zi, pe o arteră circulată din Galaţi. Doi bărbaţi s-au luat la ceartă, iar mai apoi s-au agresat cu diverse obiecte din cauză că unul dintre ei voia cu tot dinadinsul că stea de vorba cu mama celuilalt.  

Conflictul care a fost aplanat de jandarmi a avut loc în plină zi, pe strada Oţelarilor, şi a avut la bază o cauză "clasică" de violenţă domestică. O femeie în vârstă de 48 de ani, care trăise în concubinaj cu un bărbat cu 12 ani mai tânăr, a vrut să renunţe în rânduri repetate la relaţia de convieţuire cu omul alături de care a crezut că va avea o şansă la fericire. Motivul: acte de violenţă, jigniri şi bătăi repetate, cărora femeia a vrut să le pună capăt definitiv nu o dată, comunicându-i concubinului că nu mai pot trăi împreună şi dorinţa ei de a fi lăsată în pace. Asta nu i-a fost pe plac bărbatului mai tânăr care, duminică, 19 ianuarie, a mers val-vârtej la domiciliul fostei concubine, pe strada Oţelarilor. În faţa blocului, s-a întâlnit cu fiul femeii, care l-a rugat să o lase în pace, numai că amorezul s-a simţit lovit în orgoliu şi a recurs la ceea ce ştia mai bine: să fie violent. A scos un cuţit de la brâu, încercând să-l taie pe fiul fostei iubite. Băiatul a reuşit să fugă fără să fie rănit, numai că a revenit câteva secunde mai târziu, chiar în momentul în care fostul concubin să pregătea să spele putina, cu un taxi. 

"Realizând ce a făcut şi dorind să nu fie prins la faţa locului, fostul concubin s-a urcat într-un taxi cu intenţia de a pleca, însă, fiul femeii s-a reîntors şi a aruncat cu o bordură spre autoturism spărgând geamul portierei din dreapta. În urma evenimentului, fostul concubin s-a rănit la mâna dreaptă motiv pentru care la momentul sosirii oamenilor legii s-a solicitat prezenţa unui echipaj medical", explică lt. Cătălin Bădin, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Galaţi. 

Atât fiul, cât şi concubinul, au ajuns la Secţia 3 Poliţie, unde a fost deschis un dosar penal pentru ameninţare, violenţă în familie şi tulburarea liniştii şi ordinii publice. Poliţiştii au emis pe loc un ordin de protecţie provizoriu pe numele fostului concubin, astfel ca acesta să nu se mai apropie, măcar o perioadă, de fosta iubită şi de casa acesteia.

 

 

Citit 6596 ori Ultima modificare Marți, 21 Ianuarie 2020 13:23

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.