Evaluaţi acest articol
(11 voturi)
1 comentariu

Un şofer este cercetat penal după ce a fost prins de jandarmi în timp ce sustrăgea motorină din rezervorul autospecialei de transport gunoi. Bărbatul, angajat al SC Ecosal SA, a fost depistat pe strada Garofiţei de o patrulă a Jandarmeriei Galaţi, ceea ce le-a atras atenţia militarilor fiind un furtun care ieşea din rezervorul vehiculului, precum şi mai multe bidoane de cinci litri cu un lichid ce părea a fi combustibil, aşezate alături. Întrebat despre motivul prezenţei sale în acel loc, bărbatul le-a spus jandarmilor că aştepta excavatorul să îi încarce gunoiul în maşină. Nu la fel de inofensivă a fost şi explicaţia privind existenţa bidoanelor cu motorină, pe care s-a chinuit să le dosească într-un loc ascuns al autospecialei.
"Referitor la bidoanele de motorină găsite asupra sa, şoferul a spus că le-a scos din rezervorul maşinii de serviciu cu intenţia de a le duce la părinţi, la ţară, pentru activităţile gospodăreşti de primăvară. La faţa locului a fost chemat un reprezentat al societăţii care deţine mijlocul de transport şi căruia i-a fost predată întreaga cantitate de motorină", explică lt. Cătălin Bădin, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Galaţi. Şoferul a fost condus la Secţia 3 Poliţie, unde i s-a întocmit dosar penal pentru furt.
El riscă să fie sancţionat şi de societatea al cărei angajat este. "Nu putem tolera o astfel de abatere. Urmează ca şeful de secţie să întocmească un raport, iar apoi vom întruni o comisie de cercetare disciplinară, care va analiza cazul şi va propune o sancţiune. Angajatul în cauză nu mai are nicio abatere", ne-a declarat Mirela Furtună, directorul general al Ecosal SA.

Citit 2444 ori Ultima modificare Marți, 18 Februarie 2020 23:21

1 comentariu

  • postat de ionut Marți, 28 Ianuarie 2020 12:53 5.13.175.*** Link la comentariu
    2
    15

    muncesti pe salariul minim pe economie si te bucuri sa furi o caldare de motorina....te mai invarti cica....amarat si prost popor suntem...

    Raportează

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro