Piroman de maşini, identificat

Piroman de maşini, identificat

Evaluaţi acest articol
(7 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Un tânăr de 29 de ani este principalul suspect al unui act de vandalism comis la începutul acestui an, pe strada Oţelarilor. Poliţiştii spun că bărbatul, identificat zilele trecute, ar fi cel care în noaptea de 3 spre 4 ianuarie ar fi dat foc intenţionat unei maşini staţionate în faţa unui bloc de pe artera menţionată. Pompierii care au intervenit pentru limitarea şi lichidarea incendiului au stabilit că maşina a ars în proporţie de 70 la sută şi că focul a fost pus intenţionat, cu produse inflamabile. Tânărul depistat ca autor de poliţiştii de la Municipiu este acum cercetat pentru distrugere prin incendiere.

Citit 1554 ori Ultima modificare Luni, 27 Ianuarie 2020 18:26

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro