Accident grav în apropiere de Galați. Un șofer băut a făcut trei victime
Foto: GSDG

Accident grav în apropiere de Galați. Un șofer băut a făcut trei victime
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Accidentul soldat cu rănirea a trei tineri a avut loc joi dimineață, 30 ianuarie 2020, între Schela și Smârdan. Un autoturism condus de un gălățean în vârstă de 49 de ani, care venea dinspre Slobozia Conachi, a ieșit de pe carosabil după ce șoferul a pierdut controlul vitezei, într-o curbă. Mașina s-a răsturnat pe câmp, cei patru ocupanți ai autoturismului rămânând inițial încarcerați.

Au fost chemați pompierii de la Descarcerare. "S-au deplasat de urgență o autospecială de la Secția de Pompieri Galați și două ambulanțe SAJ. În urma accidentului, au rezultat trei victime conștiente, inițial blocate în autoturism. La sosirea echipajelor ISU și a celor medicale, au fost găsiți la locul intervenției trei bărbați, cu vârste cuprinse între 20 și 50 de ani, conștienți, extrasi de martori din autoturism. Aceștia acuzau traumatisme toracice, cranio-faciale și multiple contuzii, astfel încât au fost transportați la Spitalul Clinic de Urgență Galați, împreună cu o ambulanță SMURD", precizează ISU Galați.

Șoferul despre care polițiștii spun că nu ar fi adaptat viteza în curbă a scăpat fără leziuni, dar agenții au stabilit că acesta se urcase băut la volan. Avea o alcoolemie de 0,41 la mie în aerul expirat și a fost dus la probe de sânge.

În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Șoferul va fi cercetat și pentru conducere sub influența alcoolului.

Citit 6211 ori Ultima modificare Joi, 30 Ianuarie 2020 09:43

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.